HMSHost International

HMSHost International maakt deel uit van de Autogrill Group, de wereldwijde marktleider in hospitality op dynamische locaties zoals vliegvelden, stations en winkelcentra. Deze trendsettende horeca-organisatie bedenkt, ontwikkelt en faciliteert horecaconcepten. De concepten worden – toegespitst op culturele en culinaire gastvoorkeuren – in allerlei landen uitgerold, van Nederland tot China en van Noorwegen tot Australië. Alleen al op Schiphol vallen meer dan 70 food & beverage locaties onder deze snelgroeiende organisatie.

HMSHost International heeft wegens ontbrekende interne capaciteit besloten om het beheer van de gehele netwerkinfrastructuur uit te besteden. Quality begeleidt het bedrijf bij de voorbereidende werkzaamheden; voordat het beheer uit handen gegeven kan worden, moet eerst duidelijk worden wát er precies uitbesteed wordt. Wij helpen HMSHost met het inzichtelijk maken van de netwerkinfrastructuur en met het standaardiseren van het geheel.

Quality staat niet alleen voor kwaliteit, maar ook voor efficiëntie. En juist dat laatste is moeilijk te bereiken als er onvoldoende inzicht en standaardisatie is in de netwerkomgeving. Zeker gezien HMSHost International wekelijks meerdere nieuwe horecaconcepten uitrolt. Door alle domeinen in kaart te brengen wordt het niet alleen mogelijk om de netwerkinfrastructuur uit te besteden, het creëert ook een solide basis om nieuwe concepten vele malen efficiënter uit te rollen. Bovendien maakt dat het mogelijk om oorzaken van incidenten sneller te achterhalen én op te lossen.

Lees meer over dit grootschalige project door op de individuele disciplines te klikken.