home-blauwe balk-Quality.svg

 Werken bij 

 Networking

← Meer Vacatures

Network Engineer

Wil jij als Network Engineer aan de slag bij een professioneel, sociaal en persoonsgericht bedrijf waarin groei en kennisdeling centraal staat? Dan ben jij op zoek naar Quality!

Bekijk vacature →

Network Consultant

Ben jij ijzersterk in het maken van technische en functionele ontwerpen en bedenken van doordachte visies en strategieën? Als Network Consultant ben je een belangrijke factor in verschillende fases van projecten binnen de soms complexe (IT en OT) netwerk infrastructuren van onze klanten. Omdat je werkzaamheden sterk uiteenlopen, beschik jij bij voorkeur ook over engineeringcapaciteiten en -ervaring.

Bekijk vacature →

Network Architect

Beschouw jij jezelf als een specialist die houdt van veelzijdigheid en beschikt over consultancy- en engineeringcapaciteiten? Als Network Architect vertaal je gestelde eisen uit doordachte visie- en strategiedocumenten naar consequenties voor Information Technology en Operational Technology landschappen en beheeromgevingen. Je dient als adviseur voor onze klanten op IT- en OT-managementniveau.

Bekijk vacature →

Network Engineer/Consultant - location Curaçao

Are you a skilled Network Engineer/Consultant looking for an exciting opportunity in a dynamic and people-focused company? Look no further!

Bekijk vacature →

Onze sollicitatieprocedure

werkenbij-iconen-quality_1 Kennismaking.svg

Kennismaking

Tijdens het 1e gesprek maak jij kennis met het bedrijf en wij met jou. Wat zijn jouw ambities en welke soft skills wil jij verder ontwikkelen?

werkenbij-iconen-quality_2 Technisch gesprek.svg

2e gesprek

Tijdens dit gesprek maak je op een informele manier kennis met een toekomstige collega.

werkenbij-iconen-quality_3 Voorstel.svg

Voorstel

Wij doen je een duidelijk en passend voorstel op basis van jouw kennis en kunde.

werkenbij-iconen-quality_4 Welkom bij het team.svg

Welkom bij het team!

Na een uitgebreide introductie kunnen we eindelijk aan de slag!

Scroll naar boven