home-blauwe balk-Quality.svg

 Werken bij 

 Networking

← Meer Vacatures

Network Engineer

Word jij graag betrokken bij de totstandkoming en uitvoering van zorgvuldig ontworpen netwerkinfrastructure en voer je dus graag netwerkmigraties en -implementaties uit? Als Network Engineer krijg je deze mogelijkheden! Je bent de spil in de uitvoerende fase van projecten binnen de soms complexe (IT en OT) netwerk infrastructuren van onze klanten.

Bekijk vacature →

Network Consultant

Ben jij ijzersterk in het maken van technische en functionele ontwerpen en bedenken van doordachte visies en strategieën? Als Network Consultant ben je een belangrijke factor in verschillende fases van projecten binnen de soms complexe (IT en OT) netwerk infrastructuren van onze klanten. Omdat je werkzaamheden sterk uiteenlopen, beschik jij bij voorkeur ook over engineeringcapaciteiten en -ervaring.

Bekijk vacature →

Network Architect

Beschouw jij jezelf als een specialist die houdt van veelzijdigheid en beschikt over consultancy- en engineeringcapaciteiten? Als Network Architect vertaal je gestelde eisen uit doordachte visie- en strategiedocumenten naar consequenties voor Information Technology en Operational Technology landschappen en beheeromgevingen. Je dient als adviseur voor onze klanten op IT- en OT-managementniveau.

Bekijk vacature →

Onze sollicitatieprocedure

werkenbij-iconen-quality_1 Kennismaking.svg

Kennismaking

Tijdens het 1e gesprek maak jij kennis met het bedrijf en wij met jou. Wat zijn jouw ambities en welke soft skills wil jij verder ontwikkelen?

werkenbij-iconen-quality_2 Technisch gesprek.svg

2e gesprek

Tijdens dit gesprek maak je op een informele manier kennis met een toekomstige collega.

werkenbij-iconen-quality_3 Voorstel.svg

Voorstel

Wij doen je een duidelijk en passend voorstel op basis van jouw kennis en kunde.

werkenbij-iconen-quality_4 Welkom bij het team.svg

Welkom bij het team!

Na een uitgebreide introductie kunnen we eindelijk aan de slag!

Scroll naar boven