Quality is Connecting Knowledge

home-blauwe balk-Quality.svg

Architectuur

Business/ IT-alignement

Door te werken onder architectuur zorgen we voor een optimaal inzicht in de samenhang tussen uw businessprocessen, ondersteunende informatiesystemen en technische middelen waardoor uw bedrijfsdoelstellingen zo efficiënt en effectief mogelijk bereikt kunnen worden. Dit biedt u flexibiliteit om in te kunnen spelen op toekomstige veranderingen, standaardisatie en een versnelde integratie van processen, systemen en diensten binnen uw organisatie. Door inzicht, standaardisatie en de gecreëerde structuur bent u prima in staat om uw risico’s en kosten in te schatten, te optimaliseren en te beheersen. 

We begeleiden en adviseren u op het niveau van uw business, informatiehuishouding en techniek door aandacht te besteden aan onder meer uw visie & strategie, stakeholdermanagement, geplande investeringen, de ontwikkelingen in de markt, relevante wet- en regelgeving, uw applicatielandschap en technische infrastructuur. Onze architecten maken hierbij gebruik van bekende architectuurstandaarden als TOGAF, SABSA, NORA of een door u gebruikte standaard.

wat-doen-wij-diensten-architectuur-quality.jpg
informatiebeveiliging-werken-onder-architectuur-wat-doen-wij-quality.jpg

In de snel veranderde markt met nieuwe technologieën en mogelijkheden hebben we als Quality ook informatiebeveiliging, Critical Infrastructure en cloudadoptie hoog in het vaandel. Wij zorgen voor een integrale benadering van Cyber Security door gebruik te maken van Zero Trust-strategieën, zodat u ervan verzekerd bent dat menselijke actoren, processen, systemen, infrastructurele onderdelen en uw data voldoen aan uw eisen op het gebied van Cyber Security. Ook kunnen onze architecten uw adviseren over cloudadoptie en Critical Infrastructure. In nauwe samenwerking met u gaan wij bijvoorbeeld na wat de cloud voor u kan betekenen (en wat ook niet), welke strategie voor u de beste is en hoe deze strategie te realiseren in de praktijk.

Met andere woorden: Door te werken onder architectuur zorgen wij ervoor, dat uw (nieuwe) oplossingen zo kostenefficiënt, effectief en veilig mogelijk kunnen worden ontworpen, aangeschaft en gebruikt en in lijn zijn met uw organisatiedoelstellingen. Onze architecten letten hierbij op de samenhang tussen uw businessbehoefte, informatieprocessen en technische infrastructuur, zodat u ervan verzekerd bent de juiste keuzen te maken.

home-donkerblauwe balk-Quality.svg

Visie / Missie

Visie / Missie

wat-doen-wij-werkwijze-missie-quality.jpg
Architecture

Architecture

wat-doen-wij-werkwijze-architectuur-quality.jpg
Functioneel ontwerp

Functioneel ontwerp

wat-doen-wij-werkwijze-functioneel-ontwerp-quality.jpg
Technisch ontwerp

Technisch ontwerp

technisch-ontwerp-werkwijze-quality.jpg
Uitvoering

Uitvoering

wat-doen-wij-werkwijze-uitvoering-quality.jpg

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem contact op →

Naast het werken onder architectuur kunnen we u ook begeleiden en adviseren over onder meer aanbestedingstrajecten, business cases, besluitvormingsdocumenten, memo’s, managementpresentaties en selectieprocedures t.a.v. leveranciersmanagement en keuzen in hardware & software. 

Door onze manier van werken zorgen we voor een optimale Business / IT-alignement, waarbij informatietechnologie maximaal wordt ingezet om de organisatiedoelstellingen te kunnen bereiken. Met andere woorden: wij realiseren IT die naadloos aansluit op uw businessbehoefte door te werken onder architectuur.

Neem contact op
begeleiden-en-adviseren-werken-onder-architectuur-wat-doen-wij-quality.jpg
Scroll naar boven