Quality is Connecting Knowledge

home-blauwe balk-Quality.svg

Wie zijn wij

Onafhankelijk

Quality helpt klanten met onafhankelijk advies en technische expertise bij het krijgen van controle over hun eigen infrastructuur. Hiertoe werkt Quality onder architectuur, met specialisten die weten wat ze doen en die ervoor zorgen dat de klant zelf ook leert begrijpen wat er gebeurt.

Visie en deskundigheid

Quality is voor toonaangevende bedrijven en organisaties een onafhankelijke ICT-kennispartner op het gebied van: Architecture, Cloud, Cyber Security, Networking en Critical Infrastructure. Quality zorgt voor visie, deskundigheid en betrokkenheid in de realisatie van IT-infrastructuren. Onafhankelijkheid is daarbij onmisbaar. Daarom werken we alleen samen met collega’s die betrokkenheid, deskundigheid en passie als belangrijkste kernwaarden hanteren.

wie-zijn-wij-onafhankelijk-quality.jpg

home-donkerblauwe balk-Quality.svg

Kennisdeling

Wij delen graag onze kennis. Dat doen we via diverse samenwerkingsverbanden en in samenwerking met andere academies. Wij staan voor het verbinden van onze kennis en expertise; Connecting Knowledge. Het belang van kennisdeling staat voor Quality altijd bovenaan: met onze expertise ondersteunen wij bij het maken van passende keuzes en het vinden van de beste oplossingen.

▸ Meer over Connecting Knowledge

Vooraanstaand

Onze specialisten komen bij de meest vooraanstaande marktpartijen over de vloer; de energiewereld, de industrie, de financiële dienstverlening, ziekenhuizen en de overheid. Deze opdrachtgevers schakelen onze diensten in omdat de samenwerking met Quality vertrouwd voelt en altijd integer verloopt.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem contact op →
iso-over-quality.jpg

Informatiebeveiliging

Quality is ISO/IEC 27001 gecertificeerd. Dit is een standaard voor informatiebeveiliging en beschrijft het procesmatig omgaan met het beveiligen van informatie, met als doel om de vertrouwelijkheid, beschikbaarheid en integriteit van informatie binnen een organisatie zeker te stellen. 

Met ISO/IEC 27001 tonen organisaties aan dat zij maatregelen, processen en procedures hanteren om serieus met de beveiliging van de informatie van hun klanten, leveranciers en andere belanghebbenden om te gaan. Omdat Quality ISO-gecertificeerd is, kunnen wij ook samenwerken met bedrijven en organisaties die met uiterst vertrouwelijke informatie omgaan, zoals bijvoorbeeld banken, ICT-bedrijven, overheidsinstellingen, verzekeraars en zorginstellingen. 

Scroll naar boven