Quality is Connecting Knowledge

home-blauwe balk-Quality.svg

Consultancy

Onafhankelijk advies

Wilt u een passende en betaalbare oplossing voor een complex vraagstuk? Of heeft u onafhankelijk advies nodig over uw huidige ICT-infrastructuur? Onze consultants staan voor u klaar! 

Het uitwerken van passende oplossingen voor u, is hun passie. Onze consultants beschikken over een helicopterview en helpen u graag op weg bij het maken van de juiste keuzen. Door jarenlange ervaring in de zakelijke dienstverlening weten zij als geen ander wat er speelt, waar op te letten, wat wel en wat niet te doen en hoe uw eisen om te zetten in werkbare toepassingen. Zij gebruiken daarbij uw architectuurblauwdruk of ander referentiemateriaal als basis.

Het is onze overtuiging, dat alleen op die manier een juiste vertaling gemaakt kan worden vanuit de vastgestelde (business) requirements naar functionele oplossingen. Onze consultants nemen u daarin mee, geven u onafhankelijk advies en schakelen waar nodig met uw belangrijkste stakeholders om de gewenste oplossingen vorm te geven.

Diensten---Consultancy-1.jpg
wat-doen-wij-werkwijze-quality.jpg

Zodra onze consultant beschikt over alle informatie, gaat hij of zij aan de slag met het samenstellen van een functioneel ontwerp. In dit functionele ontwerp vertaalt onze consultant uw requirements naar een passende oplossing. Dit ontwerp is de basis voor het technische ontwerp dat vervolgens wordt gemaakt. Ook hierbij kan Quality u assisteren. Onze consultants kunnen namelijk ook de technische ontwerpen en migratieplannen opstellen, zodat het functionele ontwerp wordt vertaald naar de juiste technische details en inrichting.

Onze engineers kunnen de technische ontwerpen en migratieplannen voor u implementeren of uw beheerteam bijstaan en hierover adviseren. We voeren dit uit op basis van de principes van projectmatig werken, waarover onze consultants u ook kunnen informeren en waar nodig u ook kunnen begeleiden.

Behalve advies en ondersteuning voor nieuwe oplossingen die voldoen aan uw businessbehoefte, kunnen onze consultants ook uw huidige ICT-infrastructuur analyseren, doortesten en verbeterplannen opstellen. Ook zijn zij gespecialiseerd in het gebruik van verschillende cloudoplossingen als Microsoft 365 en infrastructuren als Azure en AWS en in Cyber Security vraagstukken in het algemeen.

Quality zorgt ervoor, dat consultants continue over de relevante certificeringen beschikken zodat u verzekerd bent van de juiste kennis, adviezen en oplossingen. Voor onafhankelijk advies, analyse, beoordeling, projectmatig werken, ontwerp en implementatie van oplossingen m.b.t. uw kantoorlocatie, thuiswerkplek, internet- en WAN-verbindingen, datacenters en cloudoplossingen bent u bij ons aan het juiste adres!

Neem contact op
wat-doen-wij-diensten-consultancy-3-quality.jpg
Scroll naar boven