Quality is Connecting Knowledge

home-blauwe balk-Quality.svg

Klantverhaal

logo-stedin-cases-quality.svg

  KLANTVERHAAL

 STEDIN/JOULZ STN 2020

Quality werkt van begin tot eind samen met Stedin en Joulz in de realisatie van veilig en snel dataverkeer via een gloednieuw aangelegd glasvezelnetwerk. Daartoe vertaalt Quality de visie en strategie in een blauwdruk, begeleidt de implementatie en verzorgt met onze specialisten het beheer van de nieuwe netwerkinfrastructuur.

 ▸ MEER OVER DEZE CASE

logo-hmshost-cases-quality.svg

 KLANTVERHAAL 

 HMSHOST INTERNATIONAL

HMSHost International heeft wegens ontbrekende interne capaciteit besloten om het beheer van de gehele netwerkinfrastructuur uit te besteden. Quality begeleidt het bedrijf bij de voorbereidende werkzaamheden; voordat het beheer uit handen gegeven kan worden, moet namelijk eerst duidelijk worden wát er precies uitbesteed wordt.

 ▸ MEER OVER DEZE CASE

Logo klantverhaal pagina - RIVM.png

 KLANTVERHAAL 

RIVM

Drie jaar geleden begon RIVM-medewerker Robert met het up-to-date brengen van de werkplekomgeving van de RIVM-organisatie en SSC Campus. “Ik kwam nieuw binnen en zag dat er state of the art technologie was, maar dat er nauwelijks verbanden lagen. Men was namelijk gewend om vrij snel in de techniek te kruipen bij veranderingen. Frank kwam op het idee om blauwdrukken te laten maken.”

 ▸ MEER OVER DIT KLANTVERHAAL

 Met veel trots presenteren wij een greep uit onze opdrachtgevers 

  • Home-klantenlogo-1-quality.png Home-klantenlogo-2-quality.png
  • klanten-van-quality-3.png klanten-van-quality-2.png
Scroll naar boven