Quality is Connecting Knowledge

home-blauwe balk-Quality.svg

Werkwijze

Werken onder architectuur

De huidige infrastructuur is kwetsbaar. Privacy, veiligheid en continu veranderende wet- en regelgeving bepalen de koers van veel bedrijven en organisaties. Maar hoe tref je in deze snelle tijd de juiste technische en organisatorische maatregelen die effectief zijn op de lange termijn? Dat kan met werken onder architectuur. 

Quality vertaalt de businessbehoefte van een klant naar een heldere technische langetermijnoplossing. Samen met een onafhankelijk en deskundig team van architecten, consultants en engineers ontwerpen we een waterdicht bouwplan waarin we expertise leveren binnen de architectuur van visie, strategie en analyse tot de extra bemanning van operationele project- en beheerteams.

wat-doen-wij-werkwijze-werken-onder-architectuur-quality.jpg

home-donkerblauwe balk-Quality.svg

Visie / Missie

Visie / Missie

wat-doen-wij-werkwijze-missie-quality.jpg
Architecture

Architecture

wat-doen-wij-werkwijze-architectuur-quality.jpg
Functioneel ontwerp

Functioneel ontwerp

wat-doen-wij-werkwijze-functioneel-ontwerp-quality.jpg
Technisch ontwerp

Technisch ontwerp

technisch-ontwerp-werkwijze-quality.jpg
Uitvoering

Uitvoering

wat-doen-wij-werkwijze-uitvoering-quality.jpg

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem contact op →
de-klantbehoefte-werkwijze-quality.jpg

De klantbehoefte 

Voor ons is het belangrijk om te achterhalen waar de klant écht mee geholpen is. De klantbehoefte - nu en in de toekomst - is leidend. Quality voorziet in de behoeften van bedrijven en organisaties die graag werken met een langetermijnvisie en met specialisten die hen daarbij deskundig begeleiden. Quality toetst eerlijk en kritisch: is de vraag een must-have of nice-to-have?

De stakeholders 

Onderdeel van onze deskundigheid is het secuur in kaart brengen van de belangen, eisen en wensen. Met welke stakeholders heeft u te maken en welke beleidsdocumenten bestaan er? Met welke systemen en processen wordt er gewerkt? Met welke wet- en regelgeving dient rekening gehouden te worden? Quality doet er alles aan om een integrale aanpak te waarborgen en daarbij alle recente ontwikkelingen en bestaande oplossingen in de markt te volgen. 

Scroll naar boven