Sfeerbeeld---Quality.jpg
Sfeerbeeld---Quality.jpg

Quality is Connecting Knowledge

Quality is een onafhankelijk ICT-consultancybureau met ruime ervaring op het gebied van onder andere ICT-architectuur, cloudadoptie & integratie, cybersecurity, IoT, critical infrastructure en networking. We bieden expertise aan op strategisch, tactisch en operationeel niveau.

home-blauwe balk-Quality.svg

wat-doen-wij-quality.jpg

Wat doen wij

Quality is een onafhankelijke en strategische ICT-kennispartner met een bewezen trackrecord bij verschillende grootzakelijke klanten en (semi-)overheidsinstanties.

Door onze jarenlange ervaring weten wij als geen ander welke uitdagingen zich voordoen, waar de markt naartoe beweegt en op welke manier het beste resultaat voor uw organisatie kan worden behaald in de hedendaagse dynamiek. Quality helpt u graag door het leveren van kennis & expertise op het gebied van onder andere ICT-architectuur, cloudadoptie & integratie, cybersecurity, IoT, critical infrastructure en networking. Wij begeleiden u op strategisch, tactisch en operationeel niveau bij de transitie van uw ICT-infrastructuur die aansluit op uw zakelijke doelstellingen en behoeften.

Wie zijn wij

Quality realiseert de fundering van glasheldere en slagkrachtige IT-infrastructuren. Met specialisten op het gebied van Architecture, Cyber Security, Cloud, Networking en Critical Infrastructure vertalen wij iedere bedrijfsstrategie naar doelmatige en veilige informatietechnologie.

Onze gedreven, gepassioneerde en deskundige collega’s werken aan de meest uitdagende en uiteenlopende nationale en internationale ICT-projecten. Ons multidisciplinaire team, de ‘Quality Titans’, is zeer hecht en staat graag voor elkaar klaar door het verbinden en delen van kennis en expertise; Connecting Knowledge is ons motto!

▸ lees meer

wie-zijn-wij-quality.jpg

home-donkerblauwe balk-Quality.svg

 Met veel trots presenteren wij een greep uit onze opdrachtgevers 

  • Home-klantenlogo-1-quality.png Home-klantenlogo-2-quality.png
  • klanten-van-quality-3.png klanten-van-quality-2.png

Quality is altijd op zoek naar nieuwe “Quality Titans” die met hun persoonlijkheid, kennis en expertise ons team komen versterken.

Werken bij →

Uiteenlopende projecten bij Aqualectra - Curaçao

Aqualectra low quality.jpg02 mei Eind 2019 zijn wij een programma gestart bij Aqualectra, het energie- en waterbedrijf op Curaçao, voor een nieuwe Security Architectuur t.a.v. de firewall omgeving en het ontwerp van een transport... lees verder

Waarop te letten bij de inzet van VRRP en QinQ-tunnels

wat-doen-wij-diensten-consultancy-3-quality.jpg28 mrt In deze blog wordt er een scenario toegelicht waarbij de inrichting van VRRP in combinatie met QinQ een belangrijke rol speelt. VRRP is een technologie die de mogelijkheid biedt om een laag 3 (IP)... lees verder
Scroll naar boven