Vanuit uw business naar een gefundeerde en weldoordachte infrastructuur

In elke moderne organisatie vormen de IT- en OT-infrastructuur een eerste levensbehoefte. Information en Operations Technologies; ze zijn de basisvoorzieningen in onze hedendaagse werkzaamheden. Binnen Quality hebben wij uiteenlopende expertises in huis die zich juist op die kritische infrastructuur richten. Wij helpen u bij het inventariseren en uitwerken van uw behoefte tot en met de uitwerking en de uitvoering van het werk. We kunnen natuurlijk ook één schakel uit onderstaande keten voor u verzorgen.

Onze aanpak werkt in een ‘greenfield project’ maar natuurlijk ook in bestaande infrastructuren of binnen een operationele organisatie. Een belangrijk onderdeel van ons werk bestaat uit het uitvoerig inventariseren van de risico’s en de impact bij het doorvoeren van aanpassingen. Daarmee kunnen wij bij de migratie van een bestaande naar een nieuwe infrastructuur de risico’s zo klein mogelijk maken.

Wij werken met de best gekwalificeerde architecten, consultants en engineers. Zij vormen een multidisciplinair en ervaren team dat tot het uiterste gaat om uw infrastructuur in een perfecte conditie te brengen en te houden. Daar ligt onze passie.