Quality is Connecting Knowledge

home-blauwe balk-Quality.svg

Blog

« Terug

Uiteenlopende projecten bij Aqualectra - Curaçao

Aqualectra low quality.jpg02 mei

Eind 2019 zijn wij een programma gestart bij Aqualectra, het energie- en waterbedrijf op Curaçao, voor een nieuwe Security Architectuur t.a.v. de firewall omgeving en het ontwerp van een transport netwerk voor het industriële netwerk (OT). Al snel is duidelijk geworden dat er meer behoefte was aan ondersteuning in andere trajecten, waardoor het programma uiteindelijk is opgedeeld in onderstaande streams:

  • Security Architectuur met focus op de firewall omgeving voor IT en OT,
  • Ontwerp voor het transport netwerk van de OT dienstverlening,
  • Ontwerp voor het IT-netwerk, met de onderdelen Campus-LAN, WiFi en Datacenter-LAN,
  • Vastlegging van de fiber infrastructuur,
  • Inventarisatie en documentatie van de verschillende OT diensten.

2 Workshop Stedin logo Q

Onlangs hebben wij CEO Darick Jonis, Power Supply Chain manager Rudolf Garmes & General Counsel & Corporate Secretary  Reagan Celestijn van Aqualectra - Curacao Water and Power Company mogen ontvangen uit Curaçao en hebben wij een statusupdate gegeven over deze diverse projecten.

De afgelopen jaren hebben wij intensief samengewerkt met Stedin waarin wij soortgelijke projecten hebben begeleid op strategisch, tactisch en operationeel niveau. De kennis en expertise die wij in de afgelopen jaren hebben opgebouwd met Stedin hebben wij gedeeld met Aqualectra middels een workshop, waarin Programmamanager René Herlaar & Telecom Demand manager Dannie van Seters eveneens de verschillende vraagstukken van Aqualectra heeft kunnen beantwoorden.

Als afsluiter van deze dag hebben wij een interessante brainstormsessie gehouden over toekomstige projecten waarin wij Aqualectra kunnen ondersteunen. Houd onze socials in de gaten om onze ontwikkelingen op Curaçao te volgen! 

« Terug

Scroll naar boven