Home ›› It Consultancy

IT consultancy

Een oplossing op maat voor uw ICT-infrastructuur. Dat is de uitgangspositie van de it consultancy van Quality. Wij zorgen voor een passende, maar betaalbare oplossing voor zowel simpele als complexe vraagstukken. De consultants geven desgevraagd een onafhankelijk advies over uw huidige infrastructuur. Wij ondersteunen u graag bij het ontwerpen, creëren en beheren van een ICT-infrastructuur.

cisco-sfeerbeeld-1
Neem contact op

Met een helicopterview, onafhankelijk en van afstand, bekijken onze consultants uw vraagstuk. De it consultancy van Quality staat bekend om het uitwerken van oplossingen op maat. Wij weten dankzij jarenlange ervaring en de in de tussentijd opgebouwde kennis waar oplossingen in de zakelijke dienstverlening aan moeten voldoen. Voor beveiligingsvraagstukken sluiten de ict-oplossingen van Cisco aan bij onze ervaring met clouddiensten. Wij weten wat er speelt, waar u op moet letten, wat u wel en niet moet doen en hoe we uw eis omzetten naar een werkbare toepassing.

It consultancy

Met onze manier van werken, kunnen wij de beste vertaling maken vanuit vastgestelde requirements naar functionele oplossingen op maat. Wij nemen u mee in de it consultancy van Quality. Met het onafhankelijke advies van onze consultant hopen wij uw vraagstuk getackeld te hebben. Samen met u, uw partners en eventuele stakeholders gaan wij daarna proberen de oplossing vorm te geven. Met Cisco houdt u ook de beveiliging up-to-date.

Het samenstellen van functionele ontwerpen maakt deel uit van onze it consultancy. Dit kunnen wij doen, zodra wij over alle benodigde informatie beschikken. Onze consultants vertalen in dit ontwerp de requirements naar een oplossing op maat: de basis voor het technische ontwerp. Ook bij het opstellen van technische ontwerpen en migratieplannen kunt u advies of assistentie van de consultants van Quality krijgen. Het voordeel van het betrekken van onze it consultancy bij het opstellen van het technische ontwerp is dat het functionele ontwerp op de juiste wijze wordt vertaald naar de details en inrichting.

Cisco

Het implementeren van de technische ontwerpen en migratieplannen gebeurt door de engineers van Quality. Wilt u dat aan uw eigen beheerteam overlaten? Dan kunnen onze engineers uw team bijstaan en adviseren. De implementatie voeren wij uit op basis van het principe van projectmatig werken. Hierover kan onze it consultancy u informeren en waar nodig assisteren. De Cisco producten zorgen voor een goede beveiliging van uw ICT-infrastructuur. Deze beveiliging is afgestemd op onder andere databeheer en klantenservices.

it-consultancy-sfeerbeeld-2
Neem contact op

It consultancy: ondersteuning

Wilt u de huidige ICT-infrastructuur laten analyseren en doortesten? Dat kan ook met onze it consultancy, want wij bieden meer dan alleen advies en ondersteuning voor nieuwe oplossingen. Daarnaast zijn wij ook gespecialiseerd in oplossingen voor uw cloud omgeving. Quality heeft onder meer ervaring met de infrastructuren en producten van Microsoft 365, Azure, Cisco en AWS.

Wilt u uitgebreidere informatie over it consultancy? Neem dan vrijblijvend contact op met Quality. Wij zijn een onafhankelijke ICT-kennispartner op het gebied van clouddiensten en cloud omgeving. Wij werken met de beste architecten, consultants en engineers. Samen vormen zij een multidisciplinair team dat er alles aan doet om uw IT infrastructuur te optimaliseren. Quality helpt u bij de ontwikkeling van uw eigen ICT-infrastructuur. Dat doen wij met onafhankelijk advies en technische expertise.

Neem contact op

Scroll naar boven