Quality is Connecting Knowledge

home-blauwe balk-Quality.svg

Critical Infrastructure

industrial-automation-wat-doen-wij-quality.jpg

De wereld van Operational Technology is volop in beweging door de evolutie van OT-netwerken en the Industrial Internet Of Things.

Quality heeft ruime ervaring op het gebied van (telecom)netwerken in de industriële wereld, de integratie van OT- en IT-netwerken en de adoptie van slimme Internet Of Things componenten. Consultancy die wij bieden betreft onder meer:

home-donkerblauwe balk-Quality.svg

Requirements Management

In overleg met u zorgen onze consultants ervoor, dat alle requirements worden vastgelegd die direct of indirect met uw OT-, IT-netwerk en de beveiliging hiervan te maken hebben. Dit doen zij door projectmatig te werk te gaan, waarbij verschillende fasen worden onderscheiden.

Tijdens de fase voor requirements management (in projecttermen ‘de definitiefase’) zullen alle stakeholders worden vastgesteld en bevraagd. Op deze manier weet u zeker, dat het project door keyplayers wordt gedragen en een vaste set aan requirements oplevert. 

Ontwerp en implementatie

Op basis van uw requirements en visie ontwerpen onze consultants het best passende OT-netwerk voor uw dienstverlening en bedrijfsvoering. Dit betreft onder meer:

  • Functionele en technische ontwerpen voor uw OT-omgeving;
  • Integratie-ontwerpen voor een veilige OT/IT-integratie;
  • Integratie-ontwerpen voor geconsolideerde dienstverlening (Denkt u bijvoorbeeld aan de netwerkintegratie van non-IP- en IP-diensten);
  • Migratie-ontwerpen om de doelsituatie op een gefaseerde en gecontroleerde manier te bereiken;
  • Beheerontwerpen op basis van bijvoorbeeld FCAPS. 

Met de genoemde ontwerpen kunnen onze engineers u ondersteunen bij het implementeren en inrichten van uw toekomstbestendige en veilige OT-netwerk. 

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem contact op →

abb-qualityallen-bradley-qualityhirschmann-qualityrockwell-automation-qualitysiemens-quality

Cloudontwikkelingen en IoT

Door de enorme toename en evolutie van Industrial Internet Of Things en data die hierbij wordt gegeneerd, worden steeds vaker cloudoplossingen ingezet. Onze cloud consultants kunnen u prima informeren welke cloudtechnologieën en ontwikkelingen het beste passen bij uw bedrijfsvoering en van toegevoegde waarde voor u kunnen zijn. Denkt u hierbij aan de mogelijkheden van IoT hubs, opslagplaats voor big data en de toepassing van slimme algoritmen (Machine Learning, Deep Learning) waarbij u:

  • Optimaal inzicht krijgt in uw data,
  • Op basis van voorspellingen en prognoses toegevoegde waarde uit deze data kunt afleiden. 

▸ Lees meer over Cloud

Industrial Automation - Cloudontwikkeling en IoT.png
Scroll naar boven